Ultimele doua zile de inscrieri la conferinta de PR online

Pe data de 16 octombrie 2007, la Hotel Howard Johnson din Bucuresti, va avea loc prima editie a Toolbox | Online Communication. Evenimentul este organizat de Evensys si va reuni practicieni din relatii publice, jurnalisti de top, specialisti in domeniul online si bloggeri experimentati, toti acesti invitati urmand sa prezinte in amanunt noile tendinte din domeniul comunicarii online. Cei interesati sa participe la eveniment mai au la dispozitie zilele de vineri, 12 octombrie, si luni 15 octombrie pentru a se putea inscrie.

Necesitatea apelarii la mijloace neconventionale de comunicare determina din ce in ce mai multe companii sa integreze in strategiile lor elemente de blogging, social networking sau online media. Din acest motiv Toolbox | Online Communication isi propune sa aduca in discutie teme precum integrarea componentei de media online in campanile de PR si marketing, strategiile de new media, cunoasterea publicurilor moderne precum si influenta blogurilor si a publicurilor lor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune



Branded


Related