Sase lucrari romanesti in lupta pentru premiile Portoroz Piran Poster

Corespondenta de la Portoroz
Romania are sase lucrari in finala la Portoroz Piran Poster Awards, o competitie din cadrul Golden Drum care premiaza cele mai bune idei de postere pe o anumita tema. Anul acesta, tema este "Portoroz Piran, a Tale of Two Cities".
Cele sase lucrari inscrise sunt "Map 1", "Map 2", "No Concrete", "Shift", "Volume", inscrise de Denisa Armasu si Dalia Sofronie de la agentia Ogilvy, si "Rivalry", inscrisa de Eduard Einhorn si Mihai Costache de la Starcom.

Premiile Portoroz Piran Poster vor fi decernate marti seara, in cadrul unei gale in care vor fi acordate si premiile pentru categoriile Interactive, Design & Art Direction si OpenAd Idea Award.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related