Clujul se distreaza pe muzica Ursus

Intre 27 isi 29 mai, URSUS iisi aisteapta prietenii la Festivalul de la Cluj, care, incepand din acest an, va fi integrat in seria de evenimente organizate sub numele Muzica URSUS. Cea mai buna bere romaneasca va aduce clujenilor cea mai buna muzica din Romania, prezentata intr-o formula de exceptie: Daniel Buzdugan isi Mihai Morar. Concertele, care vor incepe in fiecare zi a festivalului de la orele 18.00, vor fi sustinute de: Voltaj, Holograf, Sistem, Pavel Stratan, Taxi, Simplu, Cargo, Blazaj, Hi Q, Activ, Simplu, Zebre, Dana isi Luna Amara.

Festivalul Muzica URSUS de la Cluj se va desfaisura in spatiul de pe Splaiul Independentei, din fata Salii Sporturilor, pe o suprafata totala de 5000 de m2. Organizatorii au pregatit 160 corturi pentru acest festival isi 50 de puncte de vanzare a berii cu 100 dozatoare. Pe langa muzica de calitate, URSUS va oferi clujenilor numeroase concursuri cu premii, focuri de artificii, surprize, distractie isi, bineinteles, cea mai buna bere romaneasca.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related