Ultimele doua zile de inscrieri la seminarul de "Managementul crizei"

Miercuri, 7 noiembrie 2007, la JW Marriott Grand Hotel din Bucuresti va avea loc a doua editie a seminarului de "Managementul Crizei". Evenimentul este organizat de Evensys in parteneriat cu agentia de PR Nicola Porter Novelli si asteapta participarea specialistilor in relatii publice, practicienilor in marketing si comunicare precum si directorilor de comunicare sau corporate affairs ai companiilor romanesti si multinationale. Cei interesati sa participe la seminar mai au la dispozitie zilele de luni, 5 noiembrie, si marti, 6 noiembrie, pentru a se putea inscrie.

Seminarul se afla deja la a doua editie, prima fiind organizata pe data de 19 septembrie 2007, si este un training de o zi ce isi propune sa dezbata problemele cu care se confrunta practicienii din domeniul comunicarii. Datorita temelor de actualitate tratate, din totalul de 30 de locuri disponibile, doar 10 mai sunt deschise spre inregistrare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related