Imbatranim de la soare sau ne bronzam sanatos?

A patra Conferinta Nationala de Dermatologie Cosmetica si Chirurgicala ce se desfasoara in perioada 1 - 4 iunie a.c. la Hotelul Best Western Parc, prezinta si propune spre dezbatere celor peste 300 de medici specialisti in dermatologie sau din specialitati interesate de medicina estetica si invitatilor de prestigiu ai lumii medicale internationale, o tema pe cat de actuala, pe atat de discutata si importanta.

Fotoagresiunea si fotoimbatranirea sunt probleme medicale reale, nu doar preocupari cosmetice sau estetice, deoarece prevenirea lor poate impiedica progresia modificarilor cutanate catre cancere. Educatia si preventia sunt cele mai eficiente si mai putin costisitoare metode de control al acestei probleme. Folosirea hainelor protectoare, a cremelor ecran si evitarea soarelui trebuie sa fie incurajate. Fotoimbatranirea si alterarea cutanata indusa actinic pot fi cel putin partial reversibile prin fotoprotectie si tratament. Folosirea cremelor ecran care protejeaza impotriva UVA si UVB trebuie incurajata. Cu alte cuvinte, nu exista un mod sigur de a te bronza!

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related