Nominalizarile si PREMIILE Ad'Or

Marele premiu al festivalului Ad'Or 2005 - Seat-ul Ibiza - a fost castigat de agentia Leo Burnett&Target, care si-a adjudecat si titlul de Campania Anului cu lucrarea "Energie naturala" - Prigat.
Printre castigatorii acestui an, alaturi de Leo Burnett, s-au numarat: gmp/MAP, Grafitti BBDO, McCann Erickson, Propaganda, Saatchi&Saatchi si TOTEM Advertising.

Editia din acest an a festivalului Ad'Or a adus multe surprize pentru industria publicitara din Romania. Pentru prima oara in cinci ani de la debutul festivalului, juriul a creat un premiu special - Special Craft Award - Best Direction pentru lucrarea "Fumatul si saracia - un cerc vicios", spot realizat de agentia TOTEM Advertising.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneBranded


Related