Nominalizarile si PREMIILE Ad'Or

Marele premiu al festivalului Ad'Or 2005 - Seat-ul Ibiza - a fost castigat de agentia Leo Burnett&Target, care si-a adjudecat si titlul de Campania Anului cu lucrarea "Energie naturala" - Prigat.
Printre castigatorii acestui an, alaturi de Leo Burnett, s-au numarat: gmp/MAP, Grafitti BBDO, McCann Erickson, Propaganda, Saatchi&Saatchi si TOTEM Advertising.

Editia din acest an a festivalului Ad'Or a adus multe surprize pentru industria publicitara din Romania. Pentru prima oara in cinci ani de la debutul festivalului, juriul a creat un premiu special - Special Craft Award - Best Direction pentru lucrarea "Fumatul si saracia - un cerc vicios", spot realizat de agentia TOTEM Advertising.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneBranded


Related