Leo Burnett face casa cu GE Money

Leo Burnett a fost selectata pentru a gestiona contul GE Money in Romania, in urma unui pitch la care au participat cinci agentii de publicitate. Criteriile de eligibilitate ale agentiei au luat in considerare: strategia propusa, experienta cu branduri din domeniul serviciilor financiare, dar si reputatia agentiei.

"Am ales sa lucram cu Leo Burnett pentru ca ne-au demonstrat competenta lor de a dezvolta campanii integrate de comunicare puternice si capacitatea de a fi un adevarat partener pentru un client foarte dinamic si cu planuri ambitioase de crestere. Am vazut cea mai structurata si bine articulata propunere de strategie, propuneri de executii creative derivate clar si coerent din strategie si... am avut si chimie", a declarat Alina Agurida, Marketing Manager la GE Money.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related