MSLGroup The Practice a devenit agentia de PR a companiei KRUK Romania

MSLGroup The Practice a devenit agentia de PR a companiei KRUK Romania

Incepand cu februarie 2015, KRUK Romania, companie de top pe piata de management al creantelor, colaboreaza cu agentia MSLGROUP The Practice pentru consultanta de comunicare strategica si servicii de PR.

Cele mai importante servicii oferite sunt relatia cu media si bloggerii, comunicare interna, activari de brand, parteneriate si relatia cu liderii de opinie. Selectia s-a facut in urma unei licitatii la care au participat si alte agentii de relatii publice. 

Obiectivul KRUK este acela de a schimba mentalitatea romanilor in ceea ce priveste situatia persoanelor cu datorii si atitudinea cu privire la serviciile de gestionare a creantelor.

Compania isi propune sa informeze si sa consilieze clientii, persoanele cu datorii, dar si publicul larg, despre modalitatile simple prin care problemele financiare pot fi rezolvate si despre felul prin care poti prelua controlul asupra situatiei tale financiare. KRUK comunica avantajele serviciilor pe care le ofera intr-un mod transparent, cu atentie si respect fata de clientii companiei.

"MSLGROUP The Practice a aratat o intelegere deplina pentru specificul nostru de piata si pentru nevoile de comunicare ale companiei. Ne-au impresionat dinamismul agentiei, capacitatile strategice si creativitatea cu care au abordat nevoile si asteptarile noastre si suntem nerabdatori sa avem o colaborare de succes", a declarat Tomasz Ignaczak (Director General KRUK Romania).

"Suntem incantati sa colaboram cu o companie care are o viziune excelenta asupra pietei din Romania, care depune constant eforturi sa isi inteleaga cat mai bine publicul si sa raspunda pe masura nevoilor lui. KRUK Romania aduce atat o provocare, cat si o oportunitate sa ne demonstram inca o data abilitatile de a livra solutii creative, eficiente si de lunga durata", a declarat Oana Bulexa (Managing Director MSLGROUP The Practice).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related