Fantezii cu frisca

Iata cum s-a intamplat totul: intr-un brainstorming, cu cateva saptamani inainte de Craciun, unul dintre ei, mai bine organizat, care din intamplare primise de la Mos Nicolae "Pozitionarea", a inceput sa scrie pe un flip chart:

- Ce face lumea de sarbatori? Ciorba de potroace, carnati, toba, lebar, sarmale, sex, caltabos, mamaliga, prajituri, cozonac, tort cu frisca. Hopa! Va dati seama ca poate fi produs sezonier? Ce insight, frate! Acum e sansa noastra sa promovam PRODUSUL! Ce fac toate gospodinile din tara as we speak? Lista de cumparaturi, fireste! Asa ca exact asta o sa facem si noi. O sa plasam subtil un item in aceasta lista, iar el se va numi FRISCA HULALA!

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar


Comentarii

magdi popi
acum 16 ani
ironie fina, condei maiestru, vocabular planturos logica feroce, topica imaculata. ana militaru, esti un poem. sau un parfum, cum preferi.
Florin Zugravu
acum 16 ani
delicios scris, captivant de citit, incredibil: am uitat sa-mi sun clientii citind de 3 ori articolul! FELICITARI!
Catalin Anghel
acum 16 ani
easy of use / spontaneitate / hulala
gheorghe nitulica
acum 16 ani
cred ca o fi bine , trebui incercat''
Craciun Daniel
acum 16 ani
Nimeni nu ar cumpara asa ceva. Nici campania, nici frisca... Ca sa nu mai vorbim ca depaseste acceptabilul, si ar fi oprit de CNA. Putem insa sa avem vise erotice la serviciu!
Adamescu Iuliana
acum 16 ani
Piscot, frisca si sex. Prea multe cuvinte pentru 3 cuvinte simple. Aluzii prea complicate intr-o scena neverosimila. Cred ca era suficient SEX INTR-O FRISCA CU PISCOT
Craciun Daniel
acum 16 ani
Uite, alta idee... Un mare crai, un Cassanova cumintit, trecut de prima tinerete, rememoreaza, in flashback, tineretea: o negresa cu frisca (cafea cu frisca), o juna cu buzele ca o capsuna, o asiatica, ma rog. La un moment dat, vede un tub cu frisca pe masa din bucatarie. Se uita in jur banuitor... si apare sotia, zambind cu siretenie. O cuprinde, cu pasiune... Ea face cateva miscari, ca si cand ar cauta ceva mai jos si scoate, trimfatoare, un piscot.
Craciun Daniel
acum 16 ani
Pentru ca nici unul dintre publicitari n-a ridicat manusa, va mai dau, gratis, o idee de spot cu frisca.

Un ardelean:

"- Marie, bag sama ca esti cam palida... Nu vrei oarece?

- Ihi!

- Poftim!", si-i intinde ditamai linguroiul pe care a pus cutia cu frisca, cu ambalaj cu tot.

Logo: "Frisca Hulala - Te imbujoreaza!", cu accent ardelenesc.

Pentru cealalta, alt logo: " Frisca Hulala - O viata cu ea!"



Branded


Related