The Practice este partenerul exclusiv pentru Romania al Publicis Consultants

Agentia locala de relatii publice The Practice si Publicis Consultants, reteaua internationala de consultanta in comunicare corporativa si strategii de relatii publice a Publicis Groupe, au anuntat astazi oficial formarea unui parteneriat strategic. The Practice a devenit astfel reprezentantul exclusiv pentru Romania al cunoscutei retele internationale.

Prin intermediul acestui parteneriat, The Practice va avea acces la cunostintele, resursele si experienta uneia dintre cele mai importante retele globale de comunicare, la instrumentele dezvoltate de aceasta, beneficiind de toate avantajele ce decurg din parteneriatul cu o agentie internationala de consultanta in comunicare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Campanii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related