Ogilvy PR ofera consultanta pentru Flamingo la prima oferta publica de actiuni realizata in Romania de catre o firma de IT

Flamingo International S.A. a ales sa colaboreze cu Ogilvy Public Relations Worldwide pentru a pregati unul dintre cele mai importante evenimente din viata companiei. In perioada 15-22 iunie 2005, Flamingo deruleaza prima oferta publica primara de actiuni realizata pana in prezent in Romania de catre o firma de IT. Oferta publica va fi urmata imediat de listare la bursa, fapt ce se constituie intr-o premiera in tara noastra.
Din punct de vedere al comunicarii, proiectul s-a realizat in parteneriat cu agentia Ogilvy Public Relations Worldwide. Compania de relatii publice a oferit reprezentantilor Flamingo consultanta pentru strategia de anuntare publica, dezvoltarea si gradarea mesajelor, comunicarea cu mass media si planul de informare a marelui public.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related