Mediaedge:cia castiga titlul de Agentia Globala de Media a anului 2007

Mediaedge:cia (MEC), agentie de top specializata in comunicare media, a fost numita Agentia Globala de Media a anului 2007de catre Advertising Age si Adweek, doua dintre principalele publicatii din sfera marketingului si publicitatii din Statele Unite ale Americii.

Aceasta nominalizare confirma inca o data recunoasterea primita anul trecut, fiind sustinuta si de un premiu aditional: publicatia Adweek a desemnat MEC drept Agentia de Media a Anului 2007 in Statele Unite.

"Aceste distinctii reprezinta o confirmare atat pentru clienti, cat si pentru reteua MEC. Noi suntem doar atat de buni pe cat sunt rezultelele obtinute pentru clientii nostri" a declarat Charles Courtier, Chief Executive Officer al MEC Global. "MEC a atras si pastrat cei mai buni oameni; am continuat sa investim in diversificarea serviciilor noastre si sa inovam in cadrul retelei, ceea ce a determinat realizarea unor proiecte de implicare activa autentica pentru clientii nostri. Fiecare tara, din fiecare regiune, a contribuit din plin la acest succes."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Related