JWT si Bancpost inoveaza din nou

Scala JWT a dezvoltat si lansat recent campania de comunicare pentru cel mai nou produs Bancpost, Contul Perfect, care combina profitabilitatea unui depozit cu flexibilitatea unui cont curent cu card Visa atasat.

"Ne-am dorit o idee simpla, care sa exprime clar faptul ca produsul depaseste asteptarile consumatorului - acesta este Contul Perfect. Plecand de la faptul ca un produs combina o dobanda remarcabila pentru un depozit, libertatea de miscare si flexibilitatea unui cont curent si avantajele cardului Visa atasat contului, ruta conceptuala a devenit clara foarte curand dupa brief. Ideea executionala se bazeaza pe asemanarea cu un automat de dulciuri in care introduce o moneda si esti uimit de cat de mult primesti in schimbul ei.
Este un spot emotional, simplu, cu calitati de productie evidente. Si suntem siguri ca va avea rezultate excelente pentru clientul nostru", declara Bogdan Gheorghiu, Group Creative Director.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related