Aburi grei, ametitori de benzina (Petrom)

Marturisesc din prima fraza ca nu am inteles nimic din noua campanie Petrom. Am vazut un panou la Piata Matache si un spot la tv si nu am inteles nimic. Voi incerca in acest articol sa-mi pun citeva intrebari, in speranta ca voi gasi macar cele mai probabile explicatii, daca nu pe cele corecte.

Reclama reclamelor
Mai intii am vazut panoul de la piata. L-am observat de la distanta si mi-am spus ca e, cel mai probabil, cu tema sociala, pentru o fundatie sau ceva similar. In stilul unor desene cu creta pe asfalt, "vedem" un cer mare pe care zboara, printre pasari, si o masina. Sau mai multe. Desenul e amuzant, ce-i drept. As spune ca mi-a parut o versiune mai inocenta a lui Jean-Michel Basquiat, dar cu siguranta se vor gasi si unii care vor ride in hohote de mine. Imi asum riscul.
In spot-ul tv, un grup de scolari, undeva intre clasa a VIII-a si a X-a vorbesc in curtea scolii. Pe rind enumera "lucruri" care zboara: avion, pasare etc. Urmeaza, inevitabil, si un baiat raspunde ca masina zboara.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related