Rogalski Grigoriu, de 4 ori nominalizata la Sabre Awards 2008

Toate campaniile inscrise de catre agentia de PR Rogalski Grigoriu la editia 2008 a premiilor SABRE au fost nominalizate si au intrat in faza finala de jurizare.

Campaniile finaliste sunt: "Un brad pentru toti romanii" - Millennium Bank, nominalizata la categoriile Eastern Europe si Publicity Stunt, "Deloitte 15" - Deloitte Romania, nominalizata la Marketing Communication - Business to Business Marketing si "Daruieste din inima" - LaborMed Pharma, pentru categoria Public Education. Gala de decernare a premiilor va avea loc pe 22 Mai, la Venetia.

Un brad pentru toti romanii
Millennium Bank a intrat pe piata din Romania cu o abordare distincta, prietenoasa, inscrisa in filosofia de afaceri a bancii, "Viata ne inspira". Bradul Millennium, cel mai mare brad de Craciun din Europa, a fost cadoul oferit de banca la un an de la integrarea Romaniei in Uniunea Europeana si a marcat intrarea pe piata locala a unei banci cu un stil de comunicare unic. Bradul de Craciun a reusit sa suscite interesul a sute de mii de oameni si a devenit in perioada sarbatorilor de iarna principalul punct de atractie al capitalei. Momentul cel mai relevant din punctul de vedere al impactului pe care l-a avut proiectul asupra publicului a fost inaugurarea ce a avut loc pe 1 decembrie 2007 la care au participat peste 100 000 de oameni, performanta neegalata de nici un alt proiect comercial din Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune



Branded


Related