Coca-Cola aduce Powerade in Romania

Coca-Cola Romania intra pe piata bauturilor sport prin lansarea Powerade - bautura care face diferenta in sport. Powerade este bautura sport ce raspunde nevoilor de sustinere fizica a persoanelor active, asigurand o hidratare optima si un tonus sporit. Powerade potoleste setea, compensand totodata deficitul de minerale si pierderile de energie din timpul activitatilor sportive sau al oricarei activitati fizice solicitante.

"Powerade, bautura sport oficiala a campionatelor Euro 2008 si a Jocurilor Olimpice 2008 este acum in Romania" declara Dana Ichim, Group Brand Manager Hydration Adriatic & Balkans Business Unit. "Compania noastra este un suporter activ al sporturilor profesioniste, dar incurajeaza in egala masura si celelalte activitati sportive menite sa mentina oamenii sanatosi si in forma. De aceea, lansarea Powerade pe piata romaneasca este o miscare fireasca, de a raspunde nevoilor clientilor nostri activi, sociabili, in pas cu moda si orientati spre performanta".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune


Comentarii

Catalin Lascu
acum 11 ani
ca si in alte dati, le-a luat cam doi ani pana sa reactioneze

intre timp, ultima mea "mutare" in domeniu, Gatorade, a ocupat aproape complet "field of sport" in Romania, si e aproape imposibil de batut acolo, deoarece pentru cunoscatori, Powerade e ca-n titlu, adica o copie palida

dar competitia e mama progresului, e bine ca a venit si PoweradeRelated