Coca-Cola Zero beneficiaza de tratament Bond in cadrul unui parteneriat global

Coca-Cola Romania anunta alianta dintre brandul Coca-Cola Zero si mult-asteptata aventura James Bond "QUANTUM OF SOLACE", care va fi lansata in toata lumea in luna noiembrie 2008.

Acesta este primul parteneriat promotional pentru Coca-Cola Zero pe plan international, de la lansarea sa globala si de succes inceputa in 2005. Parteneriatul consolideaza pozitionarea masculina a brandului Coca-Cola Zero prin asocierea cu mult-asteptatul film "QUANTUM OF SOLACE".

Daniel Craig isi reia rolul de agent 007 - personajul James Bond al lui Ian Fleming - in "QUANTUM OF SOLACE", lansarea Metro-Goldwyn-Mayer Pictures/Columbia Pictures a celei de-a 22-a aventuri EON Productions, cea mai longeviva franciza de film din istoria cinematografiei. Filmul este produs de Michael G. Wilson si Barbara Broccoli si regizat de Marc Foster. Scenariul a fost scris de Paul Haggis, Neal Purvis si Robert Wade.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related