Coca-Cola Zero beneficiaza de tratament Bond in cadrul unui parteneriat global

Coca-Cola Romania anunta alianta dintre brandul Coca-Cola Zero si mult-asteptata aventura James Bond "QUANTUM OF SOLACE", care va fi lansata in toata lumea in luna noiembrie 2008.

Acesta este primul parteneriat promotional pentru Coca-Cola Zero pe plan international, de la lansarea sa globala si de succes inceputa in 2005. Parteneriatul consolideaza pozitionarea masculina a brandului Coca-Cola Zero prin asocierea cu mult-asteptatul film "QUANTUM OF SOLACE".

Daniel Craig isi reia rolul de agent 007 - personajul James Bond al lui Ian Fleming - in "QUANTUM OF SOLACE", lansarea Metro-Goldwyn-Mayer Pictures/Columbia Pictures a celei de-a 22-a aventuri EON Productions, cea mai longeviva franciza de film din istoria cinematografiei. Filmul este produs de Michael G. Wilson si Barbara Broccoli si regizat de Marc Foster. Scenariul a fost scris de Paul Haggis, Neal Purvis si Robert Wade.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

GMP+WEBSTYLER

In 2018, agentiile GMP Advertising si Webstyler au fuzionat, formand o singura agentie cu servicii intergrate GMP+WEBSTYLER, parte din GMP Group alaturi de GMP PR, Chapter 4 si Point Public Affairs. Cele doua agentii... vezi detalii »

WEBSTYLER

WEBSTYLER este cea mai premiată agenție de digital din România atât la nivel local cât și internațional. De 18 ani pe piață, timp în care a oferit servicii de strategie și creație la cele mai... vezi detalii »

SectiuneRelated