MRM Partners comunica pentru Bancpost in mediul online & new media

Agentia MRM Partners - divizie a McCann World Group Romania a castigat licitatia organizata de Bancpost in lunile martie - aprilie 2008. Agentia va dezvolta strategia de comunicare a bancii in mediul online & new media.

Prin brief-ul transmis, Bancpost urmarea dezvoltarea strategiei sale de comunicare de marketing in mediul online & new media in vederea cresterii gradului de informare cu privire la oferta de produse si servicii Bancpost, cresterea preferintei fata de brandul Bancpost, consolidarea loialitatii clientilor existenti si atragerea clientilor potentiali.

"A fost un brief de strategie. Mediul online este foarte dinamic si ofera parghii de comunicare diverse, targetate, masurabile. Clientul intelege strategic importanta comunicarii online in economia comunicarii integrate, crede in eficienta generata de astfel de campanii de comunicare, asadar proaspatul nostru parteneriat nu poate decat sa ne bucure", a declarat Carmen Sterian, Client Service Director MRM Partners.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related