Realitatea-Catavencu anunta noi investitii in online, prin proiectul F5

Grupul Realitatea-Catavencu anunta astazi demararea unui nou proiect de business online: F5.

"Noua companie va evalua si finanta proiecte online pe care le consideram ca avand potential, intrand in parteneriat cu companii locale si straine, dar si cu antreprenori independenti. Modelul de business este diferit, in functie de particularitatile fiecarui proiect, insa principiile sunt aceleasi: investim in idei si proiecte si castigam impreuna pe termen lung, relatia fiind de parteneriat, nu de client - furnizor", spune Dragos Stanca, managing director new media Realitatea-Catavencu.

F5 va functiona sub sloganul "re:fresh ideas" si va avea un site dedicat, www.f5webcorp.com.

"Credem in forta antreprenoriatului in online si, de asemenea, stim ca orice idee de business buna in domeniul acesta are nevoie de forta unui grup pentru a creste si a ajunge la maturitate mai rapid. Experienta parteneriatului IQads cu grupul Realitatea-Catavencu a stat, de fapt, la originea ideii", spune Marius Cristea, project manager F5 si fondator IQads.

Strategia online a grupului Realitatea-Catavencu implica, astfel, doua structuri aflate sub management unic (Dragos Stanca - managing director, Marius Cristea - new media manager, Cristina Cucuiu - business affairs manager). Realitatea-Catavencu Online cuprinde operatiunile pe web detinute 100% de grup, iar F5 Web Corp va fi compania de dezvoltare, in parteneriat, a proiectelor noi.

Totodata, in conformitate cu noua strategie online a grupului, incepand cu 1 iunie, toate spatiile publicitare ale Realitatea-Catavencu vor fi vandute numai in regie proprie, sub conducerea lui Sorel Radu, director vanzari online, publishing si radio al grupului.

Parteneriatul Realitatea-Catavencu cu AdEvolution pentru vanzarea reciproca a spatiilor publicitare a incetat, cu aceeasi data, prin acordul partilor.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related