Cupa Danone, promovata outdoor mobil de MV.com

Motion Vision Communication (www.mvcom.ro), prima firma de outdoor-mobil din Romania, deruleaza in prezent campania Cupa Danone.

Cupa Danone este cea mai importanta competitie fotbalistica pentru copii cu varste intre 10 si 12 ani, sustinuta de FIFA, fiind organizata de noua ani in 40 de tari.

In Romania, Cupa Danone a ajuns la a opta editie si este realizata sub egida Federatiei Romane de Fotbal si Ministerului Educatiei si Cercetarii, parteneri traditionali. Campionatul s-a desfasurat in 4 orase din Romania sub motto-ul "Crede in visul tau!". Marea castigatoare va reprezenta Romania la turneul final din luna septembrie de la Paris, unde il va intalni pe Zinedine Zidane, patronul spiritual al competitiei, si va merge la Disneyland.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

MVcom

Motion Vision Communication sau pe scurt MVcom este prima companie de Marketing Experiential din Romania. Sub deviza “Experiences On The Move” ofera atat strategie cat si implementare pentru... vezi detalii »

SectiuneRelated