"Cand sunt 2 parteneri puternici, rezultatele sunt pe masura!"

Compania Quadrant Amroq Beverages, alaturi de brandul sau Prigat, organizeaza astazi alaturi de echipa de actori a Teatrului de Comedie si de reprezentantii mass-media o dezbatere cu titlul "Sub semnul culturii".
Cu acest prilej, compania isi propune sa puna in discutie modul in care societatea si companiile private din Romania se pot implica in promovarea teatrului ca act de cultura si in sustinerea acestuia pentru a oferi sansa tinerei generatii, si nu numai, de a avea acces la valorile pe care teatrul romanesc le-a creat de mai bine de un secol.

Intalnirea de astazi face parte din programul de responsabilitate sociala "Fii puterea exemplului!", lansat de QAB la inceputul acestei luni si care va reuni sub acest titlu actiunile de sustinere a comunitatii in domenii precum arta, cultura, sanatatea, comportamentul civic si invatamantul.
Colaborarea dintre QAB si Teatrul de Comedie dateaza inca din anul 2002, cand compania a initiat Programul de Sprijinire a Institutiilor Culturale din Bucuresti, printre beneficiarii acestuia numarandu-se si Teatrul Nottara, Ateneul Roman, Teatrul National, Biblioteca Nationala si Filarmonica "George Enescu".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related