BDR Associates Communication Group, a castigat contul de comunicare al Radisson SAS Hotel

Agentia de comunicare strategica si relatii publice BDR Associates a castigat contul de comunicare al Hotelului Radisson SAS, in urma licitatiei organizate de Radisson SAS Hotels & Resorts, parte a prestigiosului grup hotelier Rezidor. Radisson SAS incheie astfel un parteneriat pe termen lungcu BDR Associates pentru elaborarea si implementarea strategiei decomunicare a celui mai mare hotel Radisson SAS din Europa de Est.

BDR Associates va oferi servicii de strategie de PR pentru comunicarea externa, consultanta permanenta, implementare de programe si relatii cu mass media in vederea promovarii imaginii celui mai mare hotel de cinci stele din Romania, Hotelul Radisson SAS din Bucuresti. "Experienta, reputatia si creativitatea BDR Associates corespund pe deplin obiectivelor si planurilor noastre de comunicare si ne bucuram ca suntem parteneri in acest proiect care are o importanta strategica pentru noi, dat fiind ca Radisson SAS Hotel Bucuresti este unul dintre cele mai mari hoteluri inaugurate de Rezidor in ultimii cinci ani", a declarat Torbjörn Bodin, Director General al Radisson SAS Hotel din Bucuresti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related