Bud Light castiga Emmy Outstanding Commercial

ATAS (The Academy of Television Arts and Sciences) a acordat premiul Emmy Outstanding Commercial reclamei realizate de DDB, Chicago pentru Bud Light, "Swear Jar", informeaza Adcritic.

Spotul prezinta angajatii dintr-un birou folosind cuvinte licentioase avand scopul precis de a contribui la umplerea cu bani a "borcanului de injuraturi". Spotul a rulat doar pe Internet, promovand initial Anheuser-Busch's Bud.TV, lansat in februarie 2007, dar care s-a transformat ulterior in Pets.com. Din cauza procesului complicat de verificare a varstei utilizatorilor si a erorilor tehnice site-ul a fost desfiintat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related