TBWA Worldwide a devenit agentia de creatie si strategie Visa Inc. la nivel mondial

Visa a anuntat numele noii sale agentii de creatie si strategie la nivel mondial: TBWA Worldwide. Decizia a venit in urma unui review al tuturor agentiilor cu care compania colaboreaza, si va intra in vigoare incepand cu 1 ianuarie 2009.

"Visa a devenit o companie globala, care are nevoie de o abordare globala a initiativelor sale de marketing", explica Antonio Lucio, chief marketing officer al Visa Inc. "Decizia pe care am luat-o reflecta puterea creativa si spiritul inovator al TBWA Worldwide, precum si abilitatea de a se alinia viziunii Visa".

Brandul Visa a devenit un simbol al convenabilului, flexibilitatii si securitatii pentru sute de milioane de consumatori si zeci de milioane de comercianti din lumea intreaga. Unul dintre cele mai recognoscibile branduri din lume, Visa isi indeplineste promisiunile prin dezvoltarea de programe inovative de marketing si advertising in intreaga lume.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune



Branded


Related