Nick Baum, Vicepresedinte TBWA Europe vorbeste la conferinta IAA despre noile bune practici in strategii de comunicare pe timp de criza

Pe 15 decembrie, in cadrul conferintei internationale IAA "Industria de marketing&comunicare si criza economica" Nick Baum va prezenta "Disrupt Crisis!", un instrument de management strategic lansat la Paris in luna octombrie. Disrupt Crisis! are ca obiectiv re-organizarea prioritatilor pentru actorii si stakeholderii de pe diferite piete, din perspectiva actualei crize economice.

Instrumentul apartine retelei TBWA, si are deja ca utilizatori companii multinationale din Franta si Germania care au inteles ca actuala criza economica este o oportunitate de initiere sau accelerare a schimbarii pentru crestere viitoare, si au cautat sa genereze atat eficienta in schimbare, cat si o restructurare benefica pe termen mediu si lung.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

SectiuneRelated