TBWA a fost numita Global Agency of the Year 2008

Titlul a fost acordat de revista Adweek, una dintre cele mai importante publicatii de advertising din lume.

Revista Adweek a acordat titlul de Agency of the Year retelei internationale TBWA, pentru a treia oara in ultimii patru ani. Titlul a fost acordat datorita noilor clienti globali ai TBWA (Visa, PepsiCo), noilor proiecte dezvoltate pentru clienti actuali (adidas, Apple, Mars, Michelin, Beiersdorf, McDonald's, Absolut), metodologiei Disruption, precum si datorita liderilor agentiei.

Una dintre cele mai importante realizari ale TBWA in 2008 este noul client Visa, noteaza Adweek. Pentru a castiga contul de 525 de milioane de dolari TBWA a trebuit atat sa arate felul in care lucreaza la nivel de network global, cat si sa raspunda briefului Visa.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Oameni

Sectiune



Branded


Related