Noul RealitateaFM, On Air din 20 octombrie 2008

Luni, 20 octombrie 2008, va fi relansat RealitateaFM. Daca, in prezent, pe frecventa RealitatiiFM se difuzeza LIVE sunetul RealitatiiTV, odata cu relansarea, acesta va avea identitate proprie FM, devenind un post de radio in toata puterea cuvantului.

Noul RealitateaFM va fi primul radio de stiri din Romania care adopta formatul News & Talk, devenind astfel cel mai interactiv jucator din FM-ul autohton. Buletinele de stiri, scurte si la obiect, difuzate din jumatate in jumatate de ora, sunt urmate de analizele realizatorilor de programe si completate cu punctele de vedere ale formatorilor de opinie. "Ore de varf", emisiunea matinala (Luni-Vineri, 07.00-10.00), este realizata de doi experimentati jurnalisti radio, Catalin Stiblea si Filip Standavid (ex: BBC). De altfel, cea mai mare parte a echipei RealitateaFM este formata din ziaristi care au lucrat pana de curand la BBC. Intregul spatiu de emisie al RealitatiiFM este dedicat evenimentelor si analizei acestora acestora impreuna cu ascultatorii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar


Comentarii

Stefan Ardeleanu
acum 15 ani
Si provincia este in Romania


Branded


Related