"Mica publicitate" se muta la metrou!

Zoom - reteaua de ecrane TV cu circuit inchis de la metrou - ofera de luni, 24 noiembrie, un nou serviciu celor peste 700,000 bucuresteni care circula cu metroul.

In fiecare dintre cele 45 de statii de metrou din capitala, bucurestenii "zoom-eri" vor putea face anunturi de mica publicitate difuzate pe toate cele 700 de ecrane prezente in fiecare statie de metrou. Zoom creeaza astfel comunitati locale in jurul statiilor de metrou, dupa modelul de succes al comunitatilor online. In curand zoom-erii vor putea face si dedicatii celor dragi.

Serviciul "Mica publicitate prin SMS" va putea fi utilizat prin apelarea din retelele de telefonie mobila Cosmote, Orange si Vodafone la numarului 1480, cu un cost de 1,19 euro per mesaj (TVA inclus). Mesajul text va contine: statia de metrou aleasa pentru difuzare, ora si anuntul in sine si va trebui transmis cu o zi inaintea aparitiei pe ecranele zoom. Afisarea anuntului este garantata de minim trei ori in cadrul orei alese. De exemplu, un mesaj ar putea suna astfel: "Dristor*13*vand apartament 2 camere zona metrou Dristor, 0777 123 466". Zoom este un produs al Monopoly Media, companie parte din grupul de presa Realitatea-Catavencu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related