Advertising is dead. Long live interactive!

Duminica seara, cand am ajuns la Grand Hotel Bernardin, in Portoroz, unde se desfasoara a 15-a editie a Golden Drum, am descoperit cu surprindere printre standurile pline de monitoare, un mormant din marmura, impodobit cu candele electronice, pe care scria "Advertising. Portoroz 2008. May the memory light up your heart". Un panou publicitar la intrarea in hotel avea un copy explicit: "Advertising is dead. Light it the best electronic candle". "Inca o gaselnita pentru a promova un sponsor nepotrivit, dar extrem de banos", mi-am zis, influentata si de scandalul post-event de anul trecut.

Pe parcursul festivalului, insa, mai multi vorbitori au folosit headline-ul nefast "Advertising is dead" pentru a declara inceputul erei interactive, iar mesajul sponsorului nu a fost resimtit ca o incercare penibila de a-si justifica prezenta acolo.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

SectiuneRelated