Seminarii interactive despre strategie si inovatie in spatiul de retail

Pe data de 5 noiembrie vor avea loc, la Crowne Plaza Hotel, doua seminarii sustinute de specialisti internationali, care isi propun sa ofere solutii viabile pentru o comunicare eficienta cu clientii la punctul de vanzare. Seminariile se desfasoara in cadrul celei de-a doua editii a evenimentului Shopper Marketing Conference, organizat de Evensys in parteneriat cu OgilvyAction si sponsorizat de Arctic. Evenimentul va avea loc in perioada 4 - 5 noiembrie la Crowne Plaza Hotel.

Seminariile vor avea loc in cea de-a doua zi a evenimentului Shopper Marketing Conference si sunt sustinute de Hugh Boyle (Head of Digital EAME, OgilvyAction) si Alain Thys (Partner, FutureLab).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

SectiuneRelated