101Worldwide promoveaza Bursa de studii Aviva

Aviva Asigurari de viata a ales serviciile integrate ale 101Worldwide pentru dezvoltarea campaniilor sale de comunicare, in urma pitchului desfasurat la inceputul lunii mai a anului acesta. Agentia a dezvoltat deja cu succes in acest rastimp o prima campanie pentru produsul Bursa de studii Aviva si a adaptat o campanie de imagine regionala.

In aceasta toamna 101Worldwide desfasoara o a doua campanie de comunicare pentru aceeasi Bursa de studii, un produs important pentru portofoliul Aviva, promotor al educatiei de calitate accesibila oricarui copil.

Conceptul campaniei este "Children grow before you know" si este exprimat printr-o idee creativa simpla, materializata grafic, in ton cu universul vizual corporate al Aviva - scara evolutiei de la bebelus la student. Mesajul este transmis la nivel national pe outdoor, in presa, pe internet, in centre comerciale, in gradinite, scoli si la locurile de joaca pentru copii dintre blocuri si din parcuri.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related