[De ce sa ramai in Romania] Mihai Ene: Ma adun cu oameni ca mine si formam o comunitate de "expati" in Romania asta straina

[De ce sa ramai in Romania] Mihai Ene: Ma adun cu oameni ca mine si formam o comunitate de "expati" in Romania asta straina

Poti sa pleci sau poti sa iti construiesti o Romanie in Romania. O Romanie cum e cea din poza de mai sus. Aici sunt concentrate premisele unei tari mai sanatoasa un pic, mai optimista, chiar daca tot stangace si schiopatanda, spune Mihai Ene (co-founder | creative THE SECRET SERVICE).

Bineinteles, asta e doar un pic de poezie. Sunt multi care incearca sa faca Romania asta mica in Romania mare, dar pana la urma, tot cu capul de absurdul celei reale dau. Asa e si cu Mihai Ene, care face si desface bagaje, de doi ani incoace, nemultumit de  gropi, taxe si impozite, autostrazi, anaf, lipsa de bun simt, indolenta, neseriozitate, manele, mizerie, sistem, iresponsabilitate, trelinguri de fash, necivilizatie, hotie, blocuri comuniste, batai pe tigai, sfidare, benzi de bicicleta, guvernanti, smecheri de semafor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Oameni

Sectiune



Branded


Related