Orange vs. Vodafone - faza pe capitala

Stiti bannerele acelea lungi de pe Magheru cu Vodafone/Orange pe sub care trecem si mergem, si mergem, cale lunga sa ne ajunga, pana le dam de cap? Nu? Pai cum sa nu le stiti, mai, ati fost plecati din tara? Romanii sunt renumiti pentru curiozitatea lor nativa de a casca ochii pe sus in timp ce merg pe strada, mai ales daca e aglomerat si se grabesc spre serviciu sau spre casa, dar cu toate astea, ei se uita asa atent in sus, incercand sa descifreze si cele mai ilizibile headline-uri.

Uneori, cand isi dau seama ca au citit de la sfarsit spre inceput, se intorc din drum si citesc cum se cuvine de la inceput la coada, sorbind din ochi logo-ul gigantic, care ii asteapta inevitabil la sfarsit, privindu-i fix intre ochi, de parca n-ar incerca sa le vanda nimic.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar


Comentarii

Anca Cioriciu
acum 15 ani
vis-a-vis de bannerul cel mare VDF de la coloane, sus pe primul bloc de pe magheru sta de pe vremea comunista un cadru cu litere ruginite, "inol, durol" ceva de genul. cat ar plati agentiile pe locul ala!!!, cine mai zicea de ramasite comuniste....
smoke alot
acum 15 ani
: )))

excelent...

costin-lucian dragulinescu
acum 15 ani
un deliciu... congrats...
Ana Militaru
acum 15 ani
@smokealot & dragulinescu 10x, guys

@ankaa stii ca sunt niste agentii de media OOH care si-au impartit orasul si ele trebuie sa-si doreasca in primul rand locuri noi; totusi, daca pui doar capturi din spot, nici un mash pe Intercontinental nu o sa te ajute prea mult

Mirela Stoian
acum 15 ani
acest text m-a innebunit de la prima citire...!???!?! ..eram in metrou si m-am uitat pierduta la reclama vreme de mai multe statii.. "Pai cum sa fii tu Ana, prietene?" mi se pare cea mai justa intrebare.. inainte sa fii cine esti datorita tuturor.. rezolva problema in care esti Ana...
Eduard Gherasim
acum 15 ani
Sunt ce sunt datorita tutoror... ei cu ei, noi cu voi... cam asta e colectia toamna-iarna outdoor 2008 din Bucuresti... fie ca e vorba de telefonie mobila, fie ca e vorba de alegeri. Probabil ca ei stiu ceva ce noi nu stim.

Apropo chiar sunt confuz... Pro Tv si Vodafone sunt inrudite? gandeste liber / Exprimate asa cum simti (m-am saturat de toate aberatiile astea ieftine, motivationale, pseudo filozofice de Orange si Vodafone... prefer oarecum stilul mai OTVist de la Cosmote.



Branded


Related