iLeo si Vodafone au realizat campania de mobile advertising Petrom - "Un plin la fiecare 15 minute"

iLeo si Vodafone au realizat o campanie de mobile advertising pentru promotia de vara Petrom, "Un plin la fiecare 15 minute" bazata pe o idee inovatoare ce a adus rezultate foarte bune pentru Petrom.

Pe langa mediile traditionale de comunicare - spot TV si materiale la punctele de vanzare, promotia Petrom, dezvoltata de Leo Burnett Group, a inclus si alte canale de promovare inovatoare, prin serviciul Vodafone de mobile advertising, AdPlus, care a permis selectarea extrem de precisa a audientei, in functie de criteriile de segmentare dorite. Astfel, campania a targetat clientii serviciilor Vodafone pe baza de abonament, din toata tara, cu varste intre 25 si 55 de ani, cu putere de cumparare medie si peste medie, si care au folosit cel putin de 3 ori telefonul mobil in proximitatea benzinariei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related