InventMedia.ro - un nou site ce reflecta evolutia si rezultatele companiei

Invent Media, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata publicitatii in lift, cu o activitate de peste trei ani de zile a lansat noua versiune de site - www.inventmedia.ro - sintetizand aici elementele identitare, rezultatele obtinute, portofoliul remarcabil si informatii de interes.

"Domeniul publicitatii indoor s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani, iar publicitatea in lift nu face exceptie. Au trecut trei ani de zile de activitate. Trei ani in care am evoluat permanent, in care ne-am imbogatit portofoliul cu nume importante si in care prin intermediul suporturilor oferite de Invent Media s-au derulat campanii cu real impact pentru clienti" declara Eduard Petrescu, Managing Partner, Invent Media. "Am considerat ca este foarte important ca prezenta noastra online sa reflecte evolutia Invent Media. Ne-am dorit foarte mult sa avem un site clar, cu informatia usor accesibila celor interesati si credem ca am reusit sa ne atingem scopurile cu noul www.inventmedia.ro."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related