"Implineste un vis de sarbatori" o campanie realizata de adviser | chillimedia pentru organizatia SOS Satele Copiilor Romania

adviser | chillimedia a realizat conceptul creativ al campaniei "Implineste un vis de sarbatori" pentru programul "Felicitari de Craciun", organizat in fiecare an de organizatia SOS Satele Copiilor Romania. Campania se adreseaza mediului corporatist, mai exact companiilor care in perioada sarbatorilor trimit felicitari partenerilor si colaboratorilor, si are ca scop valorificarea a 80.000 de felicitari pana la sfarsitul anului in curs.

"Sprijineam de o vreme SOS Satele Copiilor Romania cu ajutoare in bani, pentru ca apreciam eforturile unei organizatii care si-a dovedit seriozitatea in timp. Iar cand ne-au trimis o propunere sa-i ajutam cu ceea ce stim sa facem mai bine - publicitate, nu am stat mult pe ganduri. Ne-am implicat mult in acest proiect si am lucrat pro bono. Este un gest de civilizatie sa sprijini initiativele serioase si institutionalizate care incearca sa repare un rau pentru care copiii, provenind din familii dezorganizate, aflati in ingrijirea fundatiei, nu sunt vinovati. Avand in vedere faptul ca publicul tinta al organizatiei este unul de nisa, provocarea a fost cu atat mai interesanta." declara Mihai Grecea, Creative Director si partener, Adviser | Chilli Media.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related