RAC are o noua conducere

Consiliul Roman pentru Publicitate (RAC) a ales pe 17 decembrie persoanele care vor detine in urmatorii 4 ani mandatele de Presedinte, Vicepresedinte si Trezorier.

In functia de Presedinte a Consiliului Director RAC a fost aleasa Ecaterina Safarica, director de Relatii Externe la Procter and Gamble. In functia de Vicepresedinte RAC a fost numit Florentin Scarlat, Communications Manager la Unilever South Central Europe, iar in functia de Trezorier Cristian Petriceanu, Director General la NetBridge Investments.

Ecaterina Safarica a precizat ca "alegerea la conducerea RAC este pentru noi o onoare, dar evident si o mare raspundere. Si aceasta, cu atat mai mult in acest moment in care publicitatea, si in sens mai larg comunicarea comerciala, se reinventeaza, iar autoreglementarea devine tot mai prezenta, atat in plan european, cat si la noi. Anul ce urmeaza il vedem ca pe o continuare a celor anteriori privind rigoarea functionarii Comitetelor Etice RAC si extindera organizatiei, dar si ca pe un momentul de lansare a unor programe importante cum ar fi educarea in autoreglementare si consilierea in domeniul mesajelor publicitare."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related