team ADventure

Start: 2009-10-15
End: 2009-11-13

Cand: 15 octombrie - 13 noiembrie
Unde: Iasi

Festivalul Concurs de Strategie Publicitara si Relatii Publice team ADventure se adreseaza atat studentilor si masteranzilor Facultatii de Filosofie si Stiinte Social-Politice - Sectia "Stiinte ale Comunicarii", cat si reprezentantilor mediului privat iesean.

Scopul proiectului il reprezinta crearea unui cadru de intalnire si colaborare intre mediul academic, agentii economici si studentii activi in domeniul Relatiilor Publice si al Publicitatii.

Concursul team ADventure - Studentii dornici de a face parte din competitie vor forma echipe de patru membri si se vor inscrie pentru rezolvarea unuia din cele trei studii de caz oferite, in limita a trei echipe pe fiecare studiu de caz. Timp de trei saptamani echipele vor putea elabora rezolvarea proprie pentru problema primita, avand o legatura permanenta cu PRIME Iasi si cu firma partenera pentru a obtine toate informatiile necesare. Dupa inscriere, echipele vor beneficia de un training la care vor fi instruiti cu privire la modul de rezolvare a studiului de caz si vor primi un ghid de proiect pe baza caruia sa isi elaboreze campaniile, precum si criteriile de evaluare a acestora.

Conferinta team ADventure - In saptamana anterioara Galei va avea loc o conferinta pe 3 teme relationate cu studiile de caz. Temele conferintei vor fi sustinute de 3 specialisti din domeniu, astfel echipele, dar si publicul putand afla informatii noi. Urmeaza in final Gala de prezentare, jurizare si premiere a proiectelor, iar proiectul se incheie cu evaluare si follow-up.

15 octombrie Prezentarea publica a festivalului in Amfiteatrul "M. Kogalniceanu", corp A, "Universitatea AL.I.Cuza", Iasi, ora 20:15
18 octombrie Inscrierea echipelor de studenti
19 octombrie Predarea studiilor de caz catre echipe, de catre Ilvas, SC Sylver-Rom SRL si VON Consulting
24-25 octombrie Training pentru echipele din concurs
19 oct. - 09 nov. Rezolvarea studiilor de caz, realizarea planului de campanie
06 noiembrie Conferinta pe 3 teme relationate cu studiile de caz
13 noiembrie Gala de prezentare, jurizare si premiere a proiectelor.



Branded