Atelierele IQads Kadett

Start: 2011-08-12
End: 2011-08-21
Organizator: Blue Idea

Cand: 12-21 august
Unde: Club Kadett
Detalii:

Atelierele IQads Kadett sunt organizate de IQads cu sprijinul Grolschproud sponsor of the experimentalist since 1615.  Programul reprezinta o saptamana de training-uri si sesiuni de coaching cu oameni din industria locala de publicitate, care vor supraveghea cei 25 de participanti pregatiti sa experimenteze tot ce tine de lucrul intr-o agentie de publicitate – de la primirea brief-ului, elaborarea strategiei si gasirea ideilor creative si pana la realizarea executiilor si prezentarea in fata clientului.

7 zile pline de sesiuni de training-uri si coaching impreuna cu echipa de mentori, pornind de la un brief oferit de Andreea Munteanu, Grolsch. Tutorii din acest an la Atelierele ADfel sunt Andrei Tripsa – Creative Partner, Three, Bogdan Gheorghiu – Creative Director, HyperActive, Costin Radu – Managing Partner, The Geeks, Liviu Turcanu – Creative Director, Mercury360 si Stefan Chiritescu – Head of Planning, Graffiti BBDO.

Pentru inscrieri, trebuie trimis un mail la adresa [email protected] pana la data de 9 august, ora 23:59, cu urmatoarele informatii: CV, date de contact (mail si telefon), campania preferata de publicitate si 3 motive pentru alegere si scrisoare de motivatie de maximum 1 pagina care sa raspunda la intrebarea „In ce departament ti-ar placea sa lucrezi intr-o agentie de publicitate?”

Site: www.Atelierele.IQadsKadett.ro


Branded


Related