AdBreak #44 - Graffiti BBDO: primii 20 de ani

Start: 2011-11-23
End: 2011-11-23
Organizator: Blue Idea

Cand: 23 noiembrie, ora 19.30
Unde: Music Club (Baratiei nr 31)
Detalii:

Ultima editie din acest an este dedicata aniversarii de 20 de ani de catre Graffiti BBDO, prima agentie romaneasca de publicitate de dupa 1989. Despre acest subiect vor vorbi Cosmin Radoi (Managing Director), Sorin Psatta (Integrated Communications Director), Simona Costea (Client Service Director), Stefan Chiritescu (Head of Strategy), Mihai Gongu (Creative Director) si Dragos Radulescu (Creative Director) din partea Graffiti BBDO. Alaturi deei, vor fi prezenti la discutie creativi care au lucrat in trecut in agentie: Lucian Georgescu (Managing Partner la GAV, Creative Director la Graffiti BBDO intre 1993 si 2003), Adrian Preda (Creative Director MRM Worldwide Bucuresti, Creative Director la Graffiti BBDO intre 1999 si 2005)si Serban Alexandrescu (fondator & asociat Headvertising, si-a inceput cariera in advertising la Graffiti BBDO, in 1994).

Seara va fi deschisa de discutia cu Tudor Giurgiu (Producator/Regizor, Libra Film), fondator si director al Festivalului International de Film Transilvania, care va povesti despre experienta de regizor de filme si de reclame si despre ceea ce il inspira in activitatea de zi cu zi.

Iar Mihai Calota si Alex Marinescu de la Propaganda vor discuta in cadrul panelului Debriefing despre campania pentru brandul Boromir.

Inscriere: [email protected]


Branded


Related