Battle of the Six Words by AXE Excite

Start: 2012-05-28
End: 2012-08-17
Organizator: Blue Idea

Inscrieri: 28 mai - 9 iulie, ora 23:59
Votare: 12 iulie - 2 august
Anunt castigatori: 3 august
Prezentarea la ADfel: 17 august

Pasionatii de design full-time sau doar in timpul liber se pot inscrie in competitia Battle of the Six Words by AXE Excite pe site-ul www.TheCreator.ro/AxeExcite.

Brieful e simplu. AXE Excite face si ingerii sa cada in ispita, dar apoi e randul creativilor sa se prezinte cum se cuvine ingeritelor seduse. Ca sa nu piarda timpul, acestia sunt invitati sa-si poarte descrierea la vedere, pe un tricou creat chiar de ei, cu un mesaj de fix 6 cuvinte.

Fiecare creatie, de fapt o mare invitatie la ispita pentru ingeritele ademenite pe pamant, trebuie inscrisa in template-ul disponibil pe site, prezentand vederea din fata si/sau din spate a tricoului.

In etapa urmatoare a competitiei, lucrarile vor fi evaluate de catre un juriu de profesionisti (format din reprezentanti AXE si IQads si personalitati din domeniul designului si al publicitatii) si de catre publicul larg pe www.thecreator.ro/AxeExcite.

Nota finala va fi stabilita prin media ponderata intre media notelor acordate de catre juriul de profesionisti (60% din nota finala) si media acordata lucrarii de catre publicul larg, prin vot online (40% din nota finala).

Premii:
Premiul I: 4.000 RON si tricoul cu designul castigatorului
Premiul II: 2.000 RON si tricoul cu designul castigatorului
Premiul III: 1.000 RON si tricoul cu designul castigatorului
Premiile IV-X: tricourile cu designurile castigatorilor

In plus, cei 10 castigatori isi vor vedea tricourile purtate de participantii la ADfel pe 17 august.

In pagina competitiei sunt disponibile brieful detaliat al competitiei, regulamentul si celelalte detalii legate de inscriere, precum si exemple de lucrari demonstrative. Tot aici vor fi publicate si lucrarile finaliste, pe masura ce vor fi admise in concurs.


Branded


Related