Epic Film Fest by Samsung Galaxy Beam

Start: 2012-07-27
End: 2012-08-18
Organizator: Blue Idea

Inscrieri: pana pe 6 august, ora 23:59, pe www.TheCreator.ro/EpicFilmFest
Prima etapa de vot: 7 - 15 august
Proiectia celor mai bune filme din competitie si ultima etapa de vot: 18 august, la ADfel

Pentru a te inscrie in competitie, trebuie sa incarci pe www.TheCreator.ro/EpicFilmFest clipuri pe care le-ai realizat cu telefonul, impreuna cu un titlu si o scurta descriere a clipului.

De la haioase la emotionante si de la obisnuite la nu-tocmai-cuminti, clipurile trebuie sa fie complet needitate si sa aiba durata cuprinsa intre 30 si 120 de secunde.

Apoi, lucrarile finaliste vor fi evaluate de catre doua jurii: juriul format din profesionisti din film si advertising si reprezentanti ai Samsung si ai IQads si respectiv, juriul publicului, care voteaza online in cadrul platformei TheCreator si offline, in cadrul proiectiei celor mai bune filme epice.

Cele mai bune 30 de clipuri inscrise in competitie vor beneficia de un “tratament epic”, fiind transformate in trailere profesioniste si, ulterior, proiectate in premiera la ADfel, singurul eveniment de branded entertainment din Romania, pe 18 august, la Fabrica.

In finalul competitiei vor fi acordate trei premii, in valoare de 3.000, 2.000 si 1.000 de lei, celor mai bune filme votate in competitia online si in cadrul proiectiei de la ADfel.


Branded


Related