Lumea SEO PPC #126 – Client vs. Agentie

Start: 2015-08-27
End: 2015-08-27
Organizator: SEMRo

Cand: joi, 27 august 2015, de la ora 18:30

Unde: la Impact Hub Bucharest

Detalii: 
Speakerii editiei sunt: Gabi Nistoran (PPC Manager, BullGuard), Adrian Horvat (Advertiser Manager, 2Parale) si Virgil Pascu (Marketing Specialist, AdLemonade)

Gabi Nistoran – Gabi este PPC Manager @BullGuard si are o experienta de peste 7 ani in marketing online. A lucrat in agentii de top si in-house, pe unele dintre cele mai mari conturi de PPC din piata, precum eMAG, L’Oreal, miniPRIX, Vodafone, VISA, BCR, Doncafe, Flanco, Autovit.ro, Plafar, Pagini Aurii, Novensys sau BullGuard.

Este un promotor al marketingului eficient si masurabil, inclusiv prin articolele publicate pe web-analytics.ro.

Adrian Horvat – Adrian este Advertiser Manager la 2Parale. Este pasionat de Affiliate Marketing si mentine relatia cu advertiserii din platfoma 2Parale, implicandu-se in cresterea performantei acestora. Printre clientii din portofoliul lui se numara: Elefant, Avon, Vola, Provident, Vodafone. Adrian se implica in mod activ in educarea pietei de afiliere din Romania prin articolele pe care le scrie pe blogul 2Parale.

Virgil Pascu - Virgil este online Marketing Specialist la AdLemonade si este absolvent al cursurilor OMA in 2013 si finalist regional, locul 4 in Europa, in cadrul competitiei internationale Google Online Marketing Challenge 2013 dintr-un total de 2500 echipe participante. Respira prin toti porii PPC si dezvolta campanii de succes mixand pasiunea cu creativitatea si cunostintele avansate de marketing online. Se ocupa de clienti din diferite verticale, cum ar fi: auto, software, fashion, mobila, consultanta si judiciar.

In timpul liber face sport cat poate de mult, iubeste snowboardul si incurajeaza cu toata fiinta sa dezvoltarea educatiei si disciplinei prin sport in randul celor mici.


Branded


Related