Intrarea libera pentru studenti la Lumea SEO PPC

Daca esti un student pasionat al industriei de Search Engine Marketing, poti participa gratuit la evenimentele marca Lumea SEO PPC. Tot ce trebuie sa faci este sa prezinti la intrare carnetul de student.

SEMro (Asociatia Specialistilor in Search Engine Marketing din Romania) si Lumea SEO PPC te invita in ultima zi de joi a fiecarei luni sa descoperi atat metode si tehnici de segmentare a audientei in campaniile Google AdWords, cat si pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a fi cat mai sus in motorul de cautare Google.

Daca vrei sa afli ce inseamna SEO, PPC, CPA, Remarketing, SEM, daca vrei sa aprofundezi cunostintele pe care le-ai acumulat la Google Online Academy sau daca vrei sa faci o cariera in Google AdWords Remarketing, atunci Lumea SEO  PPC reprezinta o solutie.

Editia de azi, 27 iunie, il va avea invitat pe Rares Rusu (Marketing Manager, Google Romania) si se va desfasura intr-o noua locatie - The HUB Bucharest (Strada Halelor, nr.5, etaj 2).

Calendarul evenimentelor il gasesti  aici.

Detalii suplimentare sunt disponibile pe pagina de Facebook sau pe site-ul evenimentului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related