Marketing Research & Trends 2015

Start: 2015-10-06
End: 2015-10-07
Organizator: SMARK

Cea de-a 6-a editie a Marketing Research & Trends va aduce in acelasi loc brand manageri, oameni de research si de comunicare, care vor pune pe masa discutiilor cele mai importante trenduri in piata, de la cercetarea de piata la comunicare si insight-uri despre consumatori. Evenimentul face parte din seria SMARK KnowHow.

Printre speakeri ii vei gasi pe: Bogdan Naumovici (23 Communication Ideas), Mihai Barsan (Ursus Breweries), Daniel Enescu (Millward Brown Romania), Razvan Matasel (Arsenoaiei & Matasel), Cristina Miclea (Albalact), Valentina Vesler (Valvis Holding), Iulia Carabas (Uber), Stefan Chiritescu (Ogilvy Romania), Raluca Iacob (Publicis Bucharest), Dan Sendroiu (Graffiti BBDO), Ioan Simu (Mercury Research), Dan Petre (D&D Research), Bogdan Nitu (Webstyler), Claudiu Dobrita (FCB Bucharest).

Vor fi analizate cele mai importante trenduri in piata, de la cele care vizeaza comportamentul consumatorului, trenduri in comunicare, pana la trenduri care actioneaza in FMCG, servicii si bunuri durabile, retail sau tehnologie.

Inscrie-te pe site-ul evenimentului >>

SMARK KnowHow reprezinta seria de evenimente de marketing organizate pe diferite teme de interes pentru marketeri, care acopera o gama larga de preocupari din aria lor de responsabilitate. Conceptul si formatul SMARK KnowHow au fost create in 2009 ca o alternativa la piata de evenimente de profil, prin relevanta si specificitatea temelor abordate si prin oferirea unei game extinse de informatii pe temele dezbatute.


Branded


Related