Clicknet - The Ride

Creative Directors: Claudiu Dobriţă, Ştefan Vasilachi
Art Director: Octavian Toma
Copy: Alex Strîmbeanu
Client Service Director: Cristiana Spătaru
Account Manager: Crina Chiru
Account Executive: Alexandru Gheorghe


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Agentie

Brand

An

2007

Tara


Companii

Branduri


Comentarii

Catalina Matei
acum 16 ani
hmm...
Mirabela Manea
acum 16 ani
este "Brother Lee" - Citizen Cope. O poti vedea aici: http://blog.iqads.ro/2007/11/07/melodia-din-spotul-clicknet-the-ride/
vlad smarandache
acum 16 ani
coloana sonora e minunata
Liviu Dobrescu
acum 16 ani
De ce ma anunta admin. hub-urilor,ca IP-ul meu nu este corect?
cristi stan
acum 16 ani
daca toate comentariile se invart in jurul coloanei sonore, inseamna ca trebuie sa-i acordam ceva credit omului care a ales-o. felicitari, cine e?
livia g
acum 16 ani
nu numai coloana sonora este de apreciat; corelarea cu dinamica incredibila (exact ceea ce voia sa exprime), tipul care alearga foarte bine ales cu o figura foarte speciala; nu credeam ca e roman pana nu l-am vazut intr-o reclama pe scurta in spatele lui Catalin si chiar parea ca vb romaneste; asta nu inseamna ca aveam alte asteptari sa apara figuri din afara; bravo cu totul realizatorilor! mie imi place foarte mult
Vir Gra
acum 16 ani
Clicknetul e bunisor in sine, dar reclama nu. Mi-a atras atentia (tot sonorul), dar m-a enervat rapid. Daca m-as intilni cu actorul in metrou, i-as da 5 ron ca sa-si cumpere un sapun.
Loredana Rus
acum 15 ani
Mie imi place si piesa de pe fundal a celor de la Citzen Cope si tipul e mortal.Nu stiam ca e roman.E super dragutz si arata bine.Iar la ce a spus Olitor,cred ca tu ai nevoie de sapun ca tipul e curat.Mai curat ca tine.Imi place enorm publicitatea.


Branded


Related ads