CEC - Rocky

Creative Director: Robert Tiderle Art Directors: Dan Samoila si Rares Dumitrel Account Director: Ionut Tache Regizor: Razvan Marculescu DOP: Alex Sterian Producatori: Stefan Angheluta si Vlad Caprarescu Casa de productie: Smart Film



Brand

Campanie

An

2008

Tara

Festival


Branduri

Campanii

Festivaluri


Comentarii

Galdau Scarface
acum 15 ani
Frumos spotul,pacat ca nu pot zice acelasi lucru si despre "produs".
Irina Garbis
acum 15 ani
imi place spotul, mi se pare ca are potential sa ridice CEC-ul, dar lipirea lui Bank mi se pare total ridicola, si CEC Bank "banca noastra" - adica cum? CEC-ul poate e banca noastra, CEC Bank nu are nici o legatura. As vrea sa cred ca nu Papaya a facut logo-ul acela cu frunzulitza de stejar (ma aventurez sa ghicesc), pare un logo facut acum 20 de ani de cineva care a lucrat la o cooperativa. Plus, combinatia de culori, verde si alb - galbui (asa cum le vad eu) e prafuita. Astept continuarea si schimbarea logo-ului.
catalin zaharia
acum 15 ani
Cel mai tare spot publicitar pe care l-am vazut in Romania. Are proprietatea de a da incredere intr-un brand fara sa promita nimic. Unghiurile de filmare, scenariul, montajul, luminile, figuratia, dispunerea personajelor in cadru, sunt deosebite, demne de a fi date exemple in manualele de specialitate.
Mircea Stelian Radu
acum 15 ani
nu e rau numai ca culorile verde si galben de la sfirsit aproape ma fac sa vreau sa-mi scot singur ochii
Dumitru Ursu
acum 15 ani
1. adaugarea "bank" si 2. prea lung spotul.
Razvan
acum 14 ani
Chiar daca nu e un logo care sa te faca sa zici uau! cred ca e ok, simplu, usor de retinut si diferit de tiparul de afara, e romanesc si asta e bine.

Avand in vedere ca e greu sa mai scoti ceva din palarie in ziua de azi....culorile sunt respectabile, decat bonbon-ul strident Millennium Bank mai bine acest verde si galben care mie cel putin imi inspira traditie.

Spot-ul e ok, poate un pic cam lung dar mesajul e clar.



Branded


Related ads