Electrolux la Cupa Agentiilor la Gatit 2015

Se iau 28 de agentii hotarate sa faca spectacol in bucatarie si se amesteca cu 300 de creativi pregatiti sa combine ideile, ingredientele si incurajarile, in 3 zile de competitie - asta este reteta pentru cea mai savuroasa intrecere a bucatarilor amatori ai industriei: Cupa Agentiilor la Gatit.

Participantii au dat frau liber creativitatii cu ajutorul electrocasnicelor Electrolux. Mai mult, concurentii au beneficiat de un training de specialitate din partea Electrolux pentru a invata cum cuptorul CombiSteam sau plita cu inductie InfiniteInduction™ ii pot ajuta sa atinga perfectiunea culinara. Astfel, acestia au fost pregatiti sa raspunda provocarii Electrolux de a integra un ingredient secret intr-un mod inedit in retetele cu care au participat la competitie.

La final, alegerea a fost grea, asa ca premiul Secret Ingredient by Electrolux a fost obtinut de doua echipe in loc de una singura: ICEE Cookies(de la ThinkDigital), cu reteta de Basmati ai Quattro Formaggi avec Poulet Mermel, si PRIME Taste (de la Prime), cu reteta lor de Cupcakes cu bacon a la PRIME.

Filmarea si montajul clipului au fost asigurate de Ivan Creativ.

Echipa IQads care a participat la infaptuirea acestui super eveniment: Marin Preda (Business Developer), Sandra Cristu (Project Manager & Editor), Mihaela Craciunescu (Project Manager), Andrei Barbu (Project Manager), Andrei Buhlea (Jr. Project Manager), Miruna Spataru (Sr. Editor).

Ajutoare de nadejde au fost voluntarii de la Brigada de Voluntari.



ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Companii



Branded


Related podcasts