Cupa Agentiilor la Gatit by Selgros (2018)

Timp de 3 zile, in perioada 17-19 octombrie, o sumedenie de creativi, marketeri, oameni de strategie, de media, de branding ori de design s-au intalnit la CulinaryOn, in zona Pipera, ca s-o mai anime la capitolul bucatarit. Si au reusit pe deplin, chiar in conditii de stres culinar - pentru ca n-au avut de gatit orisice, orisicum, doar sa iasa bunicel; nici pe departe.

Pentru cei care nu stiu, in fiecare an al Cupei Agentiilor la Gatit, marea majoritate a echipelor de publicitari au impresionat prin pasiune, tehnica si creativitate in bucatarie, creand dish-uri demne de restaurante cu stele Michelin. Lucru confirmat si de aceasta data, de jurati si de toti degustatorii de serviciu, printre care ne-am numarat si noi.

 Video Credits: SendalStudio.com

Partenerii Cupei

Despre Selgros Romania 
Se ocupa de varietatea si prospetimea ingredientelor pe care le veti transforma molecular la fata locului, totul in spiritul constructiv al improvizatiei, fara emotii, nici cu presiuni (sunt deja destule la birou).

Despre Kenwood 
Aduce intariri sub forma de instrumentar, de regula absent in meseria de publicitar. Dar pastram familiaritatea - o sa fie multitasking ca la tine in agentie, doar ca in bucatarie.

Despre Electrolux 
Asigura tehnologiile de gatire fara de care n-am putea gusta nici jumatate dintre aromele care o sa ne inconjoare. 

Despre Flanco
Si inainte, si dupa finish-ul Cupei Agentiilor la Gatit, Flanco se angajeaza sa aduca bucatariile romanesti la zi din punct de vedere electrocasnic.

Despre Doncafe Fresh 
Arma secreta a evenimentului nostru, care pana la urma implica niste eforturi in conditii de concurs. Si nu puteam omite un element precum cafeaua, nelipsita oricarui "publicitar starter pack".
 

Cupa Agentiilor la Gatit
Creativii ingredientelor, ai prezentarilor si ai uralelor isi gasesc locul la Cupa Agentiilor la Gatit, un eveniment IQads care face parte dintr-un concept mai amplu de intreceri creative dedicate industriei publicitare din Romania - "Cupa Agentiilor". Scriem retetarul Cupei la Gatit din 2013 si starnim creativii sa se infrunte in preparate si farfurii. 



Companii



Branded


Related podcasts