Future Artists @ George Street Gallery / TheCreator by IQads

CONTEXT & BRIEF: 

George s-a apucat de transformarea podului Aurel Vlaicu intr-o galerie de arta stradala intinsa pe 3 kilometri si augmentata printr-o serie de animatii.

Compania artistilor din George Street Gallery e formata din KITRA, Sebastian Pren, Bianca Dumitrascu, Alina Marinescu, Pisica Patrata, Ghica Popa, Sorin Traistaru, SADDO, Ana Banica, Sinboy si Daniel Padure. N-ar strica sa dai o raita pana acolo si sa le vezi lucrarile cu ochii tai - dar, mai ales, panza pe care ar urma sa apara designul tau. Vei participa la infrumusetarea zonei Pipera pentru toti cei care o viziteaza regulat sau ocazional si vei face parte dintr-o galerie outdoor de arta contemporana organizata de George si BCR pe stalpii de sub podul Aurel Vlaicu, alaturi de alti artisti precum Pisica Patrata, Saddo, KITRA, Ghica Popa sau Sinboy.

Ai de gandit propuneri de design inspirate de brandul George, pe conceptul Outbreak of Joy, si poti merge intr-una dintre urmatoarele 4 directii: TechFashionMusicCity.

George este pozitionat ca primul banking inteligent din Romania, definit prin atributele Simplu, Smart, Personal, Unic si Sigur.  Se adreseaza tinerilor profesionisti din segmentul 18-35, cu studii superioare, venituri peste medie, deopotriva barbati si femei, toti cunoscatori ai mediului digital. Inovator si strans axat pe tehnologie, George si-a conturat in timp o personalitate interesata de arta, design, lifestyle si cultura, pe care le imbina cu spiritul transformarii digitale.

INFO: Lansare | Articole despre competitie  | Inscrieri | BestOf



Branduri



Branded


Related podcasts